The Beat

Origin News - Powered by EA POSTED BY Andy Katkin ON Oct 4, 2012

[nb_NO] Welcome to the Origin Insider Blog

Det gleder meg veldig å skrive dette første innlegget i vår nye Origin Insider-blogg. Vi kommuniserer allerede med tusenvis av Origin-spillere på forumene våre, og på Origin Insider-sidene på Twitter og Facebook, men vi ønsket å tilby en vedvarende plass som du enkelt kan gå tilbake til for å lese om siste nyheter og innsikt fra Origin. Kom tilbake for å lese kunngjøringer om Origin, om nye funksjoner og funksjonalitet, informasjon om kommende samfunnsarrangementer, innsiktsfull dekning av spillene vi tilbyr – både fra EA og andre utviklere rundt hele verden – og oppdateringer om planlagt vedlikehold eller uventet driftstans.

Vi vet det er mange steder du kan gå til for å få informasjon om videospill, men vi ønsker å sørge for at du vet hvor du kan gå når det foregår noe viktig med Origin.

Bloggen handler mye om å kunne ha en åpen dialog med dere, våre brukere, og å snakke om ting som er viktig for dere. Vi håper også at dere legger igjen en kommentar og lar oss vite hva mer dere ønsker å se på Origin, eller på denne bloggen. Origin-teamet kommer til å være her for å lytte og prate, dag inn og dag ut. Vi håper du blir med i samtalen.